Bambo Nature nagrade i priznanja

S ponosom vam predstavljamo naše bezbjedne Bambo proizvode koji će vam pomoći da se brinete o svojoj bebi. Nama mnogo znači kada ste, osim beba, i vi kao roditelj zadovoljni onime što koristite za redovnu higijenu i njegu. Tokom godina, roditelji, agencije za potrošače i časopisi su nam dodijelili brojna priznanja, preporuke i nagrade – i na to smo jako ponosni. Najnovije pogledajte na listi ispod.

Babylist “Must Have Nappy” (2017)

Svaki roditelj ima svoje omiljene proizvode za bebe. U 2017. godini Babilist.com je pitao hiljade novih roditelja koja su tri najbolja proizvoda za bebu bez kojih ne mogu živjeti. Pobjednik za kategoriju “Pelene bez kojih se ne može” bio je Bambo Nature.

Loved By Parent’s Awards (2018)

Naše Bambo vlažne maramice bez mirisa drugu godinu zaredom osvojile su nagradu PLATINUM koju dodjeljuje Loved By Parent’s – i to u kategoriji najbolje ekološke vlažne maramice! Osim toga, nagrađeni smo GOLD nagradom za najbolje osjetljive vlažne maramice za bebe i SILVER nagradom za najbolje pelene za jednokratnu upotrebu. Hvala Loved By Parent’s!

Mumii Awards (2017 i 2018)

U 2018. godini naši Bambo proizvodi za bebe uvršteni su u Mumii Awards kategoriju “Najbolja oprema za bebe i mališane”. Bambo Nature pelene osvojile su CONSUMER CHOICE i SILVER nagradu za najbolje jednokratne pelene u upotrebi i SILVER za ekološke vlažne maramice.

U 2017. godini nagrađeni smo GOLD i CONSUMER CHOICE za najbolje ekološke pelene, a Bambo ekološke vlažne maramice su osvojile GOLD i CONSUMER CHOICE u kategoriji ekoloških maramica. Hvala Mumii!

The Ethical Consumer Best Buy Award

Bambo Nature pelene i pelene-gaćice nagrađene su nagradom Ethical Consumer Best Buy. Ova nagrada je konačna potvrda našeg etičkog označavanja i olakšava vam pronalazak proizvoda i usluga koji odražavaju vaše vrijednosti. To je jedinstvena oznaka koja detaljno sagledava etičku pozadinu kompanije koja stoji iza proizvoda i budućnost samog proizvoda u životnoj sredini. Hvala The Ethical Consumer!

Gentle Parenting Awards 2017

Nagrada Gentle Parenting donosi nešto novo u roditeljskoj industriji – oni nagrađuju etiku, a ne fokusiraju se na velike, poznate maloprodajne brendove. Nagrade ocjenjuju sopstveni eksperti kompanije Gentle Parenting, panel kritičara sastavljen od roditelja i hiljade roditelja koji posjećuju njihovu veb-stranicu. Pelene Bambo Nature i vlažne maramice osvojile su nagrade za ekološki osvještenu poslovnu praksu tokom životnog ciklusa proizvoda. Hvala Gentle Parenting!